Impress søker designer

Brenner du for grafisk design? Vi leter etter en designer til en nøkkelrolle i vår utvikling og vekst. Ønsker du å presentere spennende kunders budskap  visuelt slik at det betyr noe og engasjerer? Har du allsidig erfaring og liker teamarbeid? Da blir vi glad om du kontakter oss.


Arbeidsoppgaver

Vi søker en designer som har bred bakgrunn og arbeidspraksis. Hos oss bidrar du med idé, konseptutvikling og utforming i digitale så vel som trykte kanaler. Du utvikler nye og eksisterende nettsider for våre kunder, og mestrer ulike publiseringsløsninger. Du utformer kampanjer, bøker og magasiner.

Kvalifikasjoner

Du er en faglig dyktig visuell designer. Du er flink til å se løsninger fra brukerens ståsted og er sterk på brukeropplevelse. Du er oppdatert  når det gjelder digitale muligheter.

Personlige egenskaper.
Du har en genuin interesse og entusiasme for å jobbe med design. Du er utviklingsorientert, nysgjerrig og har kontinuerlig lyst til å lære og å dele. Du er en positiv kraft i det interne miljøet og glad i å holde skapende dialoger med kunden.  Du er initiativrik og jobber målrettet og strukturert. Du har ambisjoner på vegne av både deg selv og byrået.

Vi tilbyr

Trivelige kolleger venter den riktige kandidaten. Vi er en dedikert gjeng som jobber for å løfte en rekke av fine kunder. Arbeidsdagen er mangfoldig. Lokalene er nyoppussede, på Storhaug, og utsikten strekker seg i alle himmelretninger.  Det er gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Source finn.no