Flisa med nytt markedsføringsstunt – turnerer innlandet med bobil

Per Otto Sletten, Ole Peder Berggren og Stian Lauten fra Flisa Trykkeri har denne uken flytta inn i helfoliert bobil der de utfordrer ordførerne i distriktet til potetskrellerkonkurranse. Det melder Østlendingen i sin papirutgave.

– Vi ønsker å skape litt liv og røre med kommunikasjon som nøkkelord. Høydepunktet vil være seminaret «Smål-tålk» som skal gjøre den enkelte til en mester i det å få praten i gang med andre. Potetskrelling, traktorkjøring på bane med premiedryss av diverse profileringsartikler er også noe folk skal få oppleve ved å besøke oss på de stands vi skal ha på de nevnte stedene. Der skal vi også servere pølser med lompe, som er bakt av poteter fra Flisa, samt eget vann. Gjennomgangstonen vil være veldig uformell, forteller trekløveret Sletten, Berggren og Lauten.

Følgende steder skal besøkes på turneen:

  • 20. august skal vi besøke Hamar og Ikea kl 1300 – 1700.
  • 21. august skal vi besøke Lillehammer og Lilletorvet kl 1300 – 1700
  • 22. august skal vi besøke Gjøvik og CC kl 1300 – 1700
  • 23. august skal vi besøke Oslo og Ullevål Stadion kl 1300 – 1700
  • 24. august skal vi også være i Oslo og omegn på tur.

Hele turneen kan du følge på Flisas facebooksider.

- annonse -