AF Gruppen søker Kreativ kommunikasjonsmedarbeider

AF Gruppen har store vekstambisjoner og søker en dyktig fagperson innen kommunikasjon og markedsføring til konsernet. Du vil få en sentral rolle i avdelingen HR & Kommunikasjon med tiltak som skal styrke konsernets posisjon og omdømme som en attraktiv arbeidsplass.

Eksempler på arbeidsoppgaver du vil få hos oss:

  • Utarbeide rapporter og presentasjons- og kampanjemateriell
  • Utarbeide grafikk (gjerne animasjoner)
  • Produksjon av redaksjonelt innhold (foto/video/tekst)
  • Vedlikehold av DAM-arkiv

Du har noen års arbeidserfaring og evner å sette deg raskt inn i komplekse saker og formulere treffsikre og relevante budskap. Du er allsidig, men brenner litt ekstra for godt design og visuell kommunikasjon. Du har dokumentert erfaring fra kommunikasjon i digitale flater og er oppdatert på dagens medietrender.

Det er positivt om du har designfaglig utdannelse og/eller erfaring med visuell kommunikasjon fra byrå eller en kommersielt orientert markeds- og kommunikasjonsavdeling.

Du må ha med deg:

  • Relevant utdannelse
  • Dokumentert erfaring med Adobe programvarepakke (InDesign, Photoshop, Illustrator, PremierePro m.m)
  • God kunnskap om Office-produkter (helst avansert PowerPoint-bruker)
  • Gode skriveferdigheter (norsk og engelsk)
  • Førerkort kl. B

Som person kjennetegnes du ved å ha stor arbeidskapasitet. Du er nysgjerrig, kontaktskapende og trives i et hektisk arbeidsmiljø med mange kontaktpunkter.

I AF tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen. Vi er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg selv og innen nye fag- og ansvarsområder.  AF tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. Her tilbys du også medeierskap i bedriften gjennom aksje- og opsjonsprogram.

Om arbeidsgiveren

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 13,7 mrd. og 3800 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF – “Addressing Future”.

Source finn.no