Kongsberg Gruppen søker Ansvarlig for grafisk design og profilering

Kongsberg Gruppen ASA er morselskap i konsernet og omfatter konsernfunksjoner som Økonomi/finans, Kommunikasjon, Juridisk, Human Resources og Forretningsutvikling. Funksjonen Human Resources understøtter bedriftens strategier og mål gjennom proaktivt arbeid.

Vi søker en dyktig kommunikasjonsrådgiver til konsernets sentrale kommunikasjonsavdeling. Stillingen er et vikariat fra august 2018 til august 2019. Du vil jobbe med grafisk design og profilering av Kongsberg Gruppen. Du må ha kompetanse innen grafisk design både på digitale og trykte flater, og i tillegg ha kommunikasjonsfaglig bakgrunn.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • God kunnskap og erfaring i bruk av digitale plattformer/kanaler
  • Erfaring med å visualisere budskap på digitale og trykte flater
  • Profesjonell bruker av Photoshop, InDesign, Illustrator o.l. programmer
  • Gode engelskkunnskaper
Source finn.no