JM Norge søker Markedskoordinator/grafisk designer

JM Norge søker en markedskoordinator/grafisk designer til 1 års engasjement i markedsavdelingen i region Oslo.

Vi trenger en fersk markedsfører med blikk for det visuelle som er en racer i digitale design- og webverktøy. Kan du ta ut kommunikasjonskonsepter i konkrete flater til spesifikke målgrupper? Ser du sammenhengen mellom tekst og bilde og kan få dem til å spille på lag? Motiveres du av fornøyde kunder, kvalitetsprodukter og trivelige kollegaer? Synes du også svorsk er sjarmerende og liker å le på jobb? Da vil du kanskje bli med og skrive historie med oss?

Markedskoordinatoren vil fungere som et “inhouse produksjonsbyrå”, og vil støtte våre markedsansvarlige med produksjon av alle typer salgs- og markedsmateriell, både print og digitalt, samt oppdatering av websider, og produksjon og utsending av digitale nyhetsbrev. Stillingen rapporterer til markedssjef i regionen.

Arbeidsoppgaver:

  • Design/produksjon av annonsemateriell etter mal
  • Design/produksjon av annet salgs- og markedsmateriell etter mal
  • Innholdsproduksjon (tekst/bilde)
  • Bilderedigering i Photoshop
  • Publisere og optimalisere innhold på web
  • Lage og sende ut digitale nyhetsbrev
  • Lage presentasjoner
  • Støtte for markedsavdelingen
  • Ad hoc-oppgaver
Source finn.no