Fullsatt frokostseminar for 07

Det snakkes mye om video, bilder og animasjoner i disse dager, men det er helt åpenbart at tekst og språk fortsatt har høy oppmerksomhet. Deltagerne på 07s frokostseminar forrige uke fikk en nærmere innføring i tekst som kommunikasjonsmiddel. 

07 Medias frokostseminar med Elling Aarflot, tekstforfatter i Totaltekst, ble fulltegnet på under 24 timer da man inviterte til seminar på Hotel Bristol onsdag 6. juni. Et lite jubileum ble markert denne gangen, med 07s kundeseminar nummer 40 siden etableringen av selskapet.

Aarflot, som har erfaring som fagansvarlig for reklameutdanningen ved Høyskolen Kristiania, fortalte om tekst som et kommunikasjonsmiddel fra et historisk perspektiv. Det ble gjennomgått ulike teknikker og verktøy for hvordan man kan utvikle effektive budskap samt nyttige og praktiske tips for å skrive bedre tekster. Deltakerne fikk også et interessant innblikk i hvordan en tekstforfatter faktisk tenker og jobber.

- ANNONSE -

You might also like