Artbox søker Grafisk designer med bred kompetanse

Artbox jobber i dag hovedsakelig med trykk, men leverer også mer og mer digitalt. På grunn av økende oppdragsmengde ønsker vi å møte våre kunders behov og styrke laget med en grafisk designer med stor bredde i sin kompetanse, gjerne også innenfor digitale løsninger.

Vi ser etter deg som har stor faglig bredde

I tillegg til å være en racer i Indesign, har du gjerne også kunnskap om digitale flater. Du må gjerne ha flere års erfaring i bransjen, men det viktigste er hva du kan. Du er sterk på det visuelle, teknisk dyktig og er oppdatert i programmene vi bruker.

  • Du er nøyaktig i ditt arbeid, har et skarpt blikk for detaljer og er faglig trygg når du forklarer valgene du tar ovenfor både kunder og kolleger
  • Du arbeider effektivt, og takler perioder med mye arbeid
  • Du er ryddig og strukturert, har god oversikt over dine prosjekter
  • Du trives med å jobbe selvstendig og ha direkte kontakt med kunde
Source finn.no