07 Media vant internasjonal printpris

07 Media vant den internasjonale printprisen HP Inkspiration Awards 2018. Prisen er en internasjonal printpris i regi av HP og Dscoop. 07 Media stakk avgårde med seieren i kategorien «Brosjyrer/flyers og kataloger» for region Nord-Europa. Det er 07 selv som melder dette i en pressemelding.

Vinnerbidraget, en unik og personlig Oslo-guide, ble laget i forbindelse med Øyafestivalen og i samarbeid med designbyråene Anorak og Feed.

– Resultatet av denne produksjonen representerer for meg først og fremst kraften i et tett og godt samarbeid mellom likeverdige parter. Sammen med reklamebyrået Anorak og designbyret Feed kom vi tidlig på banen og fikk mulighet til å bidra med våre faglige og kreative perspektiv – og dette har gitt resultater. Denne jobben vant to gull, ett sølv og en bronse i Gullblyanten 2017, vant gull i kategorien pakningsdesign i Visueltkonkurransen – Norges største konkurranse innen visuell kommunikasjon, og nå sist gull i HP Inkspiration award. Om jeg er stolt? Ja, det er helt åpenbart. Fantastisk moro å skape kommunikasjon som virkelig treffer, sier sier konsernsjef Kjetil Amundsen i 07 Media.

Se mer om vinnerbidraget og Amundsens takketale i videoen under.

 

- annonse -