07 Media søker Selger

07 Media er en ledende norsk leverandør av kommunikasjonstjenester: Konsept og ide, design for digitale og trykte medier, total grafisk produksjon, lager/pakk/utsendelse, utvikling av messestands, digital markedsføring og redaksjonelle tjenester. Selskapet skreddersyr løsninger som passer til hver enkelt kunde, og sørger for leveranser med høy kvalitet til store og små selskaper i det norske markedet.

07 Media har til sammen 270 ansatte, kontorer flere steder i landet og omsatte i 2017 for 450 millioner kroner.

07 Media AS søker etter: Selger

Til vår salgsavdeling søker vi nå en dyktig og dedikert selger.

Som selger vil du ha ansvar for å selge 07 Medias produkter og tjenester til både nye og eksisterende kunder. Salgsavdelingen har som mål å sikre profesjonelle salgsprosesser og «vinne kunder» med god lønnsomhet.
Du vil være en viktig bidragsyter til å posisjonere 07 Media som den ledende aktøren innen kommunikasjonstjenester i det norske markedet.

Source o7.no