Sign Production søker Selger

Fra sign text til sign production
Sign production as har sitt utspring i anerkjente sign text as – et innovativt og erfarent produksjonsselskap med dyktige og fleksible medarbeidere hvor mange ansatte har vært med i over 10 år, noen helt opptil 26 år.

Ledende underleverandør til skilt, dekor og grafisk
Sammen med sign text er vi i dag en ledende underleverandør til skilt, dekor og grafisk bransje. Vi selger ikke til sluttbrukere, kun til videreselgende kunder.

2000 kvm produksjonslokaler
Vi har i dag ca 2.000 kvm produksjonslokale på Årnes rett utenfor Oslo. I tillegg produseres det i Romania, Danmark, Portugal og USA.

Sign Production er en fremtidsorientert produksjonsbedrift innen visuell kommunikasjon med beliggenhet på Årnes. De er nå på jakt etter en kandidat som både skal ivareta eksisterende kunder samt bygge nye relasjoner. For rett person vil det på sikt være store muligheter for å komme inn ledelsen som assisterende daglig leder.

Arbeidsoppgaver

Du skal først og fremst arbeide med å utvikle salget av storformat print produkter og skiltløsninger basert på latex og UV print teknologi gjennom direkte salg og markedsføring. Du skal bygge videre på og forsterke relasjoner til etablerte VIP kunder og skape bånd til nye kunder spesielt innenfor grafisk bransje. (trykkerier mm) I denne sammenheng skal du ut i kundemøter og følge opp kunder og prosjekter pr telefon. Du vil være involvert i kundens prosjekt fra forespørsel til tilbud og ordre til ferdig levering.

Ønskede kvalifikasjoner

Du har erfaring fra salg og kunnskap om markedsføring B2B. Vi ønsker at du kjenner til vår bransjes produkter, spesielt storformat print, og at du har arbeidet i eller med skilt og dekor eller grafisk bransje. Du er teknisk og praktisk anlagt, relasjonsbygger, god i muntlig og skriftlig norsk kommunikasjon og økonomisk forståelse. Du har førerkort.

Personlige egenskaper

Du er tydelig i kommunikasjon og motiveres av konkurranse. Du liker å snakke med både etablerte kontakter, men også nye og ukjente. Du er god til å argumentere og være løsningsorientert. Du liker å jobbe mot mål og resultater, kunne ta selvstendige avgjørelser, takler motstand og å stå i det. Du viser engasjement blant kolleger og i arbeidsmiljø. Du har lederegenskaper og takler stress og høyt arbeidstempo.

Vi tilbyr

Fast stilling med fast lønn, bil og telefonordning, muligheter til å vokse inn i assisterende daglig lederstilling. Fokus vil være kunder, marked og salg. Trivelig lokaler, tett på ledelse og produksjon.
Source finn.no