Rush Stavanger søker markedsansvarlig

Medarbeideren vi leter etter er selvstendig, med evne til å kommunisere, begeistre og med glimt i øyet. Du er glad i å bygge relasjoner og jobber målrettet med å fylle parken med hoppende. Du må like en hverdag med høyt tempo og varierte arbeidsoppgaver, og ønske å skape en god opplevelse for våre gjester.  Er du ung og ambisiøs med et par års erfaring fra hotell/restaurant/ salg/ servicebransjen og/eller erfaring fra andre temaparker er dette og anse som en fordel.

Arbeidsoppgaver

·         Være pådriver for utarbeidelse og gjennomføring av salg og markedsplaner

·         Ansvarlig for tilstedeværelse og innhold i sosiale medier

·         Aktiv deltagelse på arrangementer for å promotere Rush

·         Oppsøkende salg, kundemøter og telefonsalg

·         Følge aktivt med på trender og kartlegge markedet

·         Aktiv deltagelse i drift av parken

 

Hva kan vi tilby:
Til den rette kandidaten kan vi tilby en utfordrende og variert stilling i en spretten bransje. Dette er en unik mulighet for deg som liker å være med der det skjer og som vil være med å videreutvikle Rush. Parken har et ungt og dynamisk arbeidsmiljø og det legges vekt på tett samarbeid med resten av ledergruppen og markedsansvarlige i andre Rush parker. Høres dette ut som stillingen for deg? Da oppfordrer vi deg til å søke ved å trykke på SØK PÅ STILLINGEN til høyre og last opp din CV og søknad.

Parken er åpen hver dag og arbeidstiden varierer mellom dag og kveld. Det må påregnes helgearbeid.

Source finn.no