Molte søker Senior Grafisk Designer

Molte leter etter en formsterk senior grafisk designer, som er strukturert og har orden i sysakene. Du har kommersiell forståelse, er kreativ, og evner å konvertere briefer til fantastisk kundekommunikasjon i alle flater og kanaler. Hos oss vil du få fagansvaret for et designteam samtidig som du er utøvende kreatør og løser kreative utfordringer for våre kunder.

Hos oss får du jobbe tett med designere, innholdsprodusenter, digitale eksperter og filmfolk. Du skal sette ditt preg på, og forme våre kunders DNA, men også sørge for at kampanjer blir utviklet og satt ut i livet.  Du vil bli sentral i planlegging og beslutninger rundt hvordan vi i fremtiden skal lage reklame og kommunikasjon.

Oppgaver:
° Grafisk designer / Formgiver
° Teamleder for vårt designteam
° Prosjektlede aktiviteter og produksjoner

Utdanning / erfaring:
° Minimum 3 års relevant erfaring fra byrå eller kundesiden
° Bachlor eller tilsvarende innen grafisk design/visuell kommunikasjon
° Du er synes det er spennende å være med å bygge noe nytt, er initiativrik og selvgående nok til å trives et sted der rammene er under utforming ± også av deg.

Source finn.no