Los&Co søker produsent

Vi søker en sterk redaksjonell produsent som kan ta det overordnede ansvaret for produksjon av store og mindre redaksjonelle prosjekter. I denne rollen får du ansvar for å kvalitetssikre arbeidene vi gjør, slik at det vi leverer fra oss holder et høyt faglig nivå.

Vi ser etter deg som er god til å styre prosjekter. Du trenger ikke å skrive alt innhold selv, men du må vite hva som er godt innhold – og i tillegg ha kunnskap til å kvalitetssikre det innholdet vi lager. Det viktigste for oss er at du er god til å sette deg inn i det kundene ønsker (å oppnå) og briefe tekstforfattere på det de skal gjøre, slik at de blir selvstendige i sitt arbeid.

Du må like å sette deg inn i kundenes behov og ha evne til å tilegne deg betydelige mengder kunnskap, både om kundenes målgrupper og produkter. Du har gode relasjonsskapende egenskaper overfor kunder og eksterne samarbeidspartnere.

Vi ser for oss at du har erfaring med å lede hele leveranser og kan vise til gode resultater både hva gjelder budsjettet, tiden og kvaliteten på oppdrag du har gjort alene eller sammen med andre. Struktur, budsjettering, fremdrift og samhandling med interne ressurser er nøkkelord for denne rollen.

Vi tror også du har erfaring med produksjon av store og mindre redaksjonelle prosjekter, og at du kan kvalitetssikre tekst, foto og visuelle illustrasjoner til trykk og web.

Hovedoppgaver
Produsentansvar for innholdsproduksjoner for flere av Los & Co sine større kunder. Lede trafikkering av innholdsproduksjoner for ulike kunder.

Overordnet ansvar for at innhold som produseres er i tråd med strategi, markedsplan og kommersielle målsettinger.

Du skal kunne rådgi kundene våre på innholdsproduksjonsstrategier og hvordan tekst og annet innhold brukes for å skape etterspørsel etter varer og tjenester – og dermed bidra til å skape økt salgseffekt.

Kvalifikasjoner
Vi tror du kommer fra en sentral “content”-rolle i en markedsavdeling, har jobbet med liknende oppgaver i et content-byrå eller kommer fra en kommersiell rolle i et mediehus hvor du har ledet redaksjonelle produksjoner på vegne av kommersielle oppdragsgivere.

Vi ser også for oss at du har en del erfaring, og dermed fremstår med naturlig faglig integritet hva gjelder innholdsproduksjon.

God forretningsforståelse og kommersiell teft.

Evne til å forløse/videreutvikle gode kommunikasjonsstrategier.

Må beherske norsk og engelsk flytende, både muntlig og skriftlig. God forståelse av tysk er ønskelig. Forståelse for fransk i tillegg vil gjøre det perfekt.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med June Ragnif eller Nejra Kudra, eller send oss din CV og søknad via linken innen 5.juni.

Om arbeidsgiveren

Ved å forene kreativitet og forretningsforståelse er ambisjonen vår å være et av Norges ledende miljøer innen merkevarebygging. Vi startet opp i 2008, og teller i dag 68 personer. Los & Co, som også ble kåret Årets Byrå i 2018, holder til i Skur 41 på Vippetangen i Oslo.

Source finn.no