- ANNONSE -

Lindab søker Markedskoordinator

Lindab er et internasjonalt konsern og en ledende utvikler og leverandør av produkter og systemløsninger for forenklet bygging og et bedre innendørs klima. Med en visjon om å skape optimal komfort i fremtidens bolig- og arbeidsmiljø, utvikler Lindab løsninger som er energieffektive og som gir økt verdi til kunder og sluttbrukere. For å opprettholde vår innovative kapasitet er vi avhengige av å knytte til oss medarbeidere som er lidenskapelig opptatt av å forbedre livet for de mange kundene og sluttbrukerne, med en bevissthet om at mindre påvirkning på miljø og klima bidrar til at verden blir et bedre sted. I Norge omsetter vi for ca. 420 mill og vi er ca. 90 ansatte. Hovedkontoret ligger i Oslo. For mer informasjon besøk oss på www.lindab.no

Om stillingen:

Lindab ønsker å styrke selskapets digitale arbeid og ser etter deg som er oppdatert og nysgjerrig på ny teknologi, trender og metoder i den digitale verden. Du vil få en sentral rolle og vil samarbeide med deres salgssjefer. Videre vil du bli deltager i nordisk markedsgruppe (Norge, Sverige, Finland, Danmark, Storbritannia) som jobber for å utvikle og utnytte synergier i konsernets nordiske region.

Source tjenester.nav.no