- ANNONSE -

Just Cruzin Production søker Visuell Formidler // grafisk designer

Vi mener at en forutsetning for å bli påvirket, er å bli involvert. Derfor er vi ikke fornøyde selv om folk skjønner hva vi mener. De må tro på hva vi sier og bli med. Målet som er felles for alt vi gjør, er Captivate People.
Bli med:
Som kommunikasjons- og eventbyrå er JCP et av Norges største og mest ambisiøse. Vi skal være ledende innenfor alle våre tjenesteområder, noe som også gjelder design og levende innhold.

Vår eventvirksomhet er en betydningsfull innholdsleverandør, i det vi jobber med alt fra noen av Norges mest profilerte merkevarer, konferanser, organisasjoner og virksomheter. Følgelig har også JCP en helt unik sammensetning av kommunikasjonsspesialister og kreative.

Til en relativt nyopprettet stilling ser vi nå etter deg som kan utfylle teamet med allsidig designkompetanse, stilsikker uttrykksform og god kommunikasjonsforståelse.

Source finn.no