Grafkom med Oslo-event – holder seminar på Sign, Print & Pack

Grafkom holder sitt første Oslo-event 19. september i forbindelse med Sign, Print & Pack på X Meeting Point på Hellerudsletta. 

Seminaret holdes i den splitter nye konferanseavdelingen på X Meeting Point 19. september kl 14.00-17.00. Etter seminaret blir det mingel og mat/drikke.


Les mer om programmet og meld deg på her.


Foreløpig er følgende talere klare:

Kjetil Amundsen, konsernsjef i 07 Media“07 om bransjens fremtid – slik overlever du i en bransje i endring”

Stefan Blomqvist, konsernsjef 21grams“Når posten reduserer sin postutlevering i Norge har du fortsatt andre, nye muligheter”

Ulf Sunnberg, Ola Karlsson og Magnus Thorkildsen fra Grafkom: “Dette er trendene i grafisk bransje i Norden.”

Ulf, Ola og Magnus driver Grafkom sammen, men har også sine egne konsulentvirksomheter innen grafisk bransje. De kommer i tre korte foredrag å ta for seg de siste trendene innenfor digitalisering, forretningsmodeller og mulighetene et mer internasjonalt marked gir.

Ytterligere foredrag kommer!

– Vi har hatt Grafkom i mange år i Sverige, der vi er et nettverk bestående av bedrifter fra hele den grafiske verdikjeden. Vi tror at man kan lære mye av hverandre, også på tvers av landegrensene. Vi ønsker å være et nettverk for hele Norden, derfor ønsker vi også å ha events i Norge. Dette blir det første i Norge, men absolutt ikke det siste, sier Magnus Thorkildsen, partner i Grafkom og tidligere bransjesjef i Grafisk bransjeforening.

Sign, Print & Pack 19-20 september

Sign, Print & Pack arrangeres annenhvert år i Norge. Nytt i år er at også emballasje er inkludert i messen. Messen er bransjens største møtested og utstilling og et must for alle i grafisk bransje.

Informasjon og påmelding til Sign, Print & Pack gjør du her.

I videoen under kan du se mer om hva du kan oppleve på messen.

 

- ANNONSE -

You might also like