- ANNONSE -

Cosmopolite Scene søker Grafikk- og markedsføringsmedarbeider

Cosmopolite Scene er en stiftelse som drifter klubbscenene Cosmopolite og Belleville i det ærverdige kulturslottet Soria Moria på Thorshov. Cosmopolite er et av Nordens ledende spillesteder for verdensmusikk og jazz, og markerte 25 år uavbrutt virksomhet som helårs spillested høsten 2017.

Vi ser etter en person som brenner for grafisk design og estetikk, en som er opptatt av å levere høy kvalitet og er stolt av arbeidet sitt. Det er viktig at vedkommende evner både å holde et overordnet blikk på vår markedsføringsprofil, samt å bistå med dag-til-dag oppgaver slik som grafisk utforming av reklamemateriell, oppdatering av websider og videreutvikling. Det er også viktig at du trives i samarbeid med andre mennesker og at du er nysgjerrig og glad i å tilegne deg ny kunnskap.

Vi ser etter en person med relevant utdanning og gode kunnskaper i HTML, InDesign, Illustrator og Photoshop. Vedkommende må også kunne bidra til å heve kvaliteten på informasjon og annonsering gjennom sosiale medier. God norsk og engelsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne er derfor viktig.

Erfaring med videoredigering er et stort pluss, men ikke et krav.

Source tjenester.nav.no