Amedia søker Grafisk medarbeider

Amedia Salg og Marked AS, avd SMB i Fredrikstad, er Amedia sitt største salgssenter i Norge.
Vi er lokalisert mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Vi har gratis parkeringsplass, subsidiert kantine.

Grafisk medarbeider

Da en av våre ansatte har bestemt seg for å skifte jobb så søker vi etter en effektiv og kreativ grafisk medarbeider til vår avdeling med salgsstøtte/grafisk.
Ansatte i salgsstøtte/grafisk er viktige samarbeidspartnere for salgsavdelingen, og stillingen innebærer mye kreativt arbeid i form av annonseoppsett, produksjon av nettløsninger og andre grafiske oppgaver knyttet til den daglige driften.
Vi jobber i dag med 62 aviser, noe som innebærer store arbeidsmengder hver uke og daglige deadliner. Kravet til effektivitet, tilstedeværelse og kvalitet i arbeidet er derfor stort.
Vår avdeling behandler og produserer for mer enn 6000 kunder årlig.
Alle produksjonsoppgaver kommer fra salgsavdelingen, og det er nødvendig at en medarbeider hos oss tilegner seg noe innsikt i salgsavdelingen og den daglige driften av denne for å forstå helheten.
Stillingen innebærer også noe direkte kundekontakt og kontakt med mediebyråer i forbindelse med utarbeidelse av annonser.
Opplæring vil bli gitt.

Arbeidsoppgaver: – Produksjon av annonsemateriell til print og nett- Salgsstøtte for vår salgsavdeling. Dette innebærer i all hovedsak utarbeidelse av annonseutkast og direkte kundekontakt i forbindelse med dette.- Registrering av ordrer og booking.
Den vi søker må ha følgende kvalifikasjoner: – Utdanning og/eller god erfaring innen grafisk produksjon.- God kunnskap med Adobe Illustrator, Photoshop og InDesign. – Opplæring og kunnskap med HTML 5

  • Kunnskap innenfor digital annonsering på nett og mobil.
  • Kandidater med kunnskap om enkle produksjoner av videoannonser er også å foretrekke
    Personlige egenskaper som er ønskelige: – Pliktoppfyllende og nøyaktig- Positiv og utadvendt- Selvstendig- Kreativ – Kunne jobbe raskt og under korte tidsfrister.
    Høres dette spennende ut? Send oss din søknad idag!
Source karrierestart.no