HBO får stor kunde til å bytte til mer miljøvennlig papir

Haugesund Bok & Offset (HBO) har fått sin kunde – Meglerhuset Rele – til å bytte til papir laget av jordbruksavfall. Papiret som går under navnet PaperWise skal brukes i boligprospekt, avtaler og kontrakter. Det er HBO selv som melder dette i en pressemelding.


– Det er flere grunner til byttet. Vi ønsker å være fremoverlente og i forkant av utviklingen innenfor det som knytter seg til vår bransje, det være seg alt fra papir til teknologi. Papirtypen passer også godt til vår nye profil

som inneholder naturfarge. Samtidig er det et bevisst valg i forhold til miljøet, sier eiendomsmegler og partner hos Rele, Marius Kallevik. Meglerhuset Rele trykker et sted mellom 6.000 og 8.000 boligprospekt a ca 50 sider hvert år.

HBO er eneimportør i Norge, Sverige og Danmark

HBO er eneimportør av PaperWise i Skandinavia.

– PaperWise er kanskje det mest miljøvennlige papiret som kan velges til en fornuftig pris per i dag. Vi ønsker at brukerne av PaperWise skal være eksklusive i sin bransje, og på den måten kan vi i HBO være med på å trekke frem våre kunder som bærekraftige og miljøbevisste bedrifter. […] Vi er svært stolte av å få Meglerhuset Rele med på laget som en god ambassadør for vårt produkt, sier daglig leder hos HBO, Ørjan Risanger.

PaperWise egner seg også til bruk for emballasje og konvolutter. Les mer om PaperWise her.