Bodoni ekspanderer til Oslo – profil gjør comeback i bransjen

Bodoni AS i Bergen åpner avdeling i Oslo. Ketil Sivertsen, tidligere administrerende direktør i 07 Oslo AS og 07 Xpress AS, skal lede nysatsingen. Det forteller Bjarte Hordnes i Bodoni til Grafkom Media Monitor.

– Dette er en spennende utfordring, i en tid der både marked og teknologi er i sterk utvikling. Bodoni er et nyskapende miljø i vekst, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. Vi kommer til å søke etter kunderådgivere, prosjektledere og designere i nærmeste fremtid, sier Sivertsen.

Sivertsen starter umiddelbart arbeidet med å bygge opp et salgs- og designteam i Oslo.

Administrerende direktør i Bodoni AS, Bjarte Hordnes, mener tiden er inne for å satse målrettet utenfor Vestlandet.

– Bodoni betjener allerede kunder over hele landet, og tiden er inne for å satse målrettet utover Vestlandet som er vårt hovedmarked. Med avdeling i Oslo får vi etablert oss i det største markedet, sier Hordnes.

Bodoni AS er en del av Bodoni Gruppen som består av to forlag, et designbyrå og et kommunikasjonsbyrå. Bodoni AS omsatte for drøye 101 millioner kroner i 2016 som er siste offentlige regnskapsår.

 

 

- ANNONSE -

You might also like