- ANNONSE -

Allkopi søker medarbeider med bakgrunn innen grafisk design

Er du glad i folk og ønsker å være en del av en levende bransje? I så fall kan du være den vi ser etter. Vi søker ny medarbeider med bakgrunn innen grafisk design til vår flotte avdeling på Gardermoen / Jessheim. Stillingen er perfekt for deg som liker å ha mange baller i luften og trives med kundebehandling. Du vil jobbe tett med både selgere og i produksjonen, og vi håper du har interesse for å bidra på begge områder.

Arbeidsoppgaver:
• Grafisk design
• Trykke materiell
• Ta imot kunder ved resepsjon og videreformidle oppdrag internt.
• Utføre fil-sjekk, enkle endringer i dokumenter og kopioppdrag.
• Ta imot telefonhenvendelser
• Legge inn jobber i ordresystemet
• Betjene kasse
• Mer-salg av våre produkter
• Bidra til orden i avdelingen

Source finn.no