Posten Norge selger svenske Bring Citymail

Posten Norge selger svenske Bring Citymail til det tyske private equity-selskapet Allegra Capital. Dette melder Bring i en pressemelding.

Posten Norge kjøpte Citymail i 2002 og i 2017 lå omsetningen på cirka 2 milliarder kroner. Bring Citymail hadde i fjor 3600 ansatte.

– Posten Norges øvrige virksomhet i Sverige (under varemerket Bring) påvirkes ikke av salget. Som en del av Posten Norges nye strategi kommer postvirksomheten fortsatt til å være en kjernevirksomhet i Norge. Bring er en nordisk logistikkaktør med Norden som hjemmemarkedet og konsernet kommer til å fortsette å fokusere, satse og utvikle sitt tilbud innen e-handel, hjemlevering og logistikk, skriver Posten Norge i pressemeldingen.

Bring Citymail kommer nå til å bytte navn til Citymail.

 

- ANNONSE -

You might also like