Konica Minolta lanserer en ny serie digitaltrykkmaskiner

Nye AccurioPress C3080-serien består av modellen C3070, C3080 og C3080P på henholdsvis 71 og 81 sider pr. minutt, og bygger på serien PressC2070 fra Konica Minolta.

Konica Minolta har forbedret produktet på en rekke områder med blant annet støtte for langt format opp til 1300 mm og langt format opp til 762 mm fra høyvolumsmagasin og automatisk tosidig. Dette åpner for en rekke nye spennende printapplikasjoner, skriver Konica Minolta i en pressemelding.

Produktsjef Morten Hegge i Konica Minolta sier:

– Alle disse optimaliseringene gir trykkeriet en digitaltrykkløsning som alltid leverer en super kvalitet. Robust vakuminntrekk fra papirmagasiner, et stort utvalg av inline etterbehandling  og automatisk kalibrering sørger for en løsning der trykkeriet skal lete svært lenge etter feil og mangler.

- ANNONSE -

You might also like