Wrigth slutter som CEO i Elopak

Dermed er en lang Elopak-karriere slutt. Niels Petter Wright (bildet) har sittet som konsernsjef i 10 år, og før det var han CFO i 7 år.


Styreleder i Elopak, John Giverholt, sier i en melding på hjemmesidene at Wright har hatt en nøkkelrolle i utviklingen av det norske selskapets omsetningsnivå – fra 5,5 mrd kroner til 8,1 mrd.

– Elopak er et helt ekstraordinært norsk-basert selskap, hvor 98 prosent av salget for tiden kommer på internasjonale markeder. Niels Petter har ledet selskapet og dets ansatte med eksepsjonelt driv og dedikasjon. Han forlater et mangfoldig selskap som er godt posisjonert for videre vekst. Som eier av Elopak er Ferd takknemlig for jobben som Niels Petter Wright har gjort, sier Giverholt.

– Selv om det absolutt har vært noen utfordrende år i et internasjonalt forretningsmiljø har det alltid vært moro. Jeg ønsker mine kolleger en suksessrik framtid, og jeg håper de vil lykkes med å eksportere våre fremragende produkter og måten Elopak driver business på til flere markeder, sier Wright selv.

Styret er i arbeid med å finne ny CEO. Wright fortsetter i jobben i overgangsperioden.


 

- ANNONSE -

You might also like