Slik levererer UPS trykksaker på en time

Å kunne tilby ekstremt raske leveringer har lenge vært noe som bedrifter innen trykkeribransjen har jobbet med. Men det er en stor utfordring å lykkes.


UPS i USA har innledet et samarbeid med distribusjonsvirksomheten Deliv, som tilbyr kunder levering av bestilte produkter så raskt som i løpet av en time. Kunder kan bestille sine trykksaker via internett og få dem levert innen en time fra jobben er ferdig hos noen av UPS´ lokale trykkerier som Deliv skal samarbeide med.

– Vi er svært glade for samarbeidet med UPS for å kunne utfordre trykkeribransjen til å tilby enda raskere leveringer, sier Daphne Carmeli på Deliv i en pressemelding.

Som taxitjenesten Uber

Deliv fungerer omtrent som taxitjenesten Uber. Sjåfører kan registrere seg og kjøre leveranser når det passer dem, hvilket gjør det mulig å ordne leveringer også på kvelder og i helger.

Pilot-prosjektet mellom UPS og Deliv startet i januar i år og omfattet da 180 UPS-butikker med egen produksjon av trykksaker. Når samarbeidet nå fortsetter økes antall butikker til 977 i de byene i USA der Deliv er representert.

“Flere må vurdere levering samme dag”

Ifølge Digital Commerce 360 har en undersøkelse gjort av selskapet Temando vist at 80 prosent av forbrukerne ønsker mulighet til å få sine produkter samme dag. Samtidig er det bare 56 prosent av foretakene som tilbyr det.

Delivs grunnlegger og administrerende direktør Daphne Carmeli sier at flere firmaer må vurdere å tilby levering samme dag – og til og med tilby det gratis – for å møte forbrukernes hurtig voksende forventninger.

– Bedriftene tror at kostnaden ved å tilby levering samme dag blir for høy, men de som begynner å tilby tjenesten kan i stedet øke sin kundekrets, med alt hva det innebærer.

– Vi søker alltid etter nye løsninger for å gjøre kundeopplevelsene så enkle og lett tilgjengelige som mulig, sier David Lee, administrerende direktør for produktutvikling og trykkeritjenester på UPS, i pressemeldingen. Samarbeidet med Deliv er en måte for oss å bedre kunne møte behovene hos våre småbedriftskunder ved å levere trykksakene raskt ut til kundene, hvor enn de måtte befinne seg.

Om Deliv og UPS trykkerier

Deliv er en virksomhet som fokuserer på hurtig logistikk og muligheten til å levere produkter samme dag, på oppdrag fra tusenvis av foretak og deres kunder. Blant oppdragsgiverne finnes fra før selskaper som Sony, Nike, Macy´s og Bloomingdales. For øyeblikket er de på 19 markeder i over 100 amerikanske byer.

UPS trykkeriverksamhet, The UPS Store, tilbyr foruten emballasje, logostikk og frakt også trykktjenester som plakater, visittkort, flyers og brosjyrer. De tilbyr også 3D-print. De retter seg spesielt mot små og lokale bedrifter, og det finnes over 4.600 frittstående butikker i USA, Canada og Puerto Rico.

Les mer på theupsstor.comblog.deliv.co.

Bildene: UPS trykkerivirksomhet utfordrer med ekstremt hurtige leveriner i samarbeid med nystartet logistikkfirma. (Foto: fra upsstoreprint.com)

- ANNONSE -

You might also like