"Nisjet" W2P-nettsted lanseres på det norske markedet

Boxon har en stund satset på digital handel med nettbutikker i samtlige nordiske land. Nå kommer en lansering til Norge.


I Sverige er det også lansert såkalte nisjede nettbutikker, der kunden har mulighet til å bestille emballasje med eget trykk. Nå lanseres en av nettstedene, Trycktejp, og det gjøres både i Norge og Danmark.

Det er drøyt et år siden at Boxon lanserte Trycktejp.nu i Sverige, og nå har man altså åpnet  trykktape.nu for det norske markedet.

– På trykktape.nu går man gjennom to steg med noen få valg, slik som å velge bredde på tape, hefteemne, basisfarge, samt det antall du ønsker innen du laster opp ditt trykkbilde. I sann tid får du en skisse på hvordan trykket kommer til å se ut. Når bestillingen er gjennomført betaler du med kort eller faktura, og i løpet av et par dager får du en første korrektur, sier Emilie Olsson, digital markedssjef på Boxon.


 

- ANNONSE -

You might also like