Lanserer tilvirkning av tilpasset emballasje "on demand"

Boxondemand – som lager kartonger i ulike størrelser “on demand” – kommer nå for første gang aktivt til å markedsføre seg og selge i Norden.


Boxon har inngått avtale om å representere Panotec i Norge, Sverige og Finland. E-handelskjempen Amazon har allerede over 60 anlegg i drift i Europa og USA.

Løsningen passer blant annet til hurtig voksende e-handelen der men med Boxondemand-løsninger kan øke oppfyllingsgraden i esken opp til mer enn 60 prosent, noe som innebærer store kostnadsbesparelser og mindre miljøpåvirkning i transportleddet, skriver selskapet i en melding.

– Også i andre virksomheter som har behov for mange ulike kartonger kan denne løsningen tilføre atskillig verdi, sier Daniel Stålhammar, ansvarlig sjef for Boxon Automation, som er Boxons nyeste satsing innen automasjon av emballasjearbeidsflyt.

Du kan lese mer om løsningen på boxondemand.it og se hvordan det fungerer på videoen under:

- ANNONSE -

You might also like