Ellco Etikett satser på e-handel i samarbeid med siviltrykkeri

Ellco Etikett er et spesialtrykkeri for selvklebende etiketter. Nå satses det på e-handel framover i samarbeid med et siviltrykkeri, og samtidig lanseres ny grafisk profil og webshop.


– Vi har i lengre tid jobbet med å ta Ellco Etikett inn i fremtiden, men opplevde at kundene fortsatt så på oss som et litt traust og tradisjonelt trykkeri. Det misforholdet måtte vi gjøre noe med, sier daglig leder Christian Egedius.

Samarbeider med Print House

Store deler av utviklingsarbeidet med nettbutikken er det siviltrykkeriet Print House i Oslo som har stått for, og både Print House og Ellco Etikett kommer i nær framtid til å kunne tilby hverandres produkter i hver sin butikk, skriver selskapet i en melding.

Kraftig vekst

Ellco Etikett, som holder til i Nittedal rett nord for Oslo, ble grunnlagt i 1985 og har hatt sterk vekst de siste årene. Siden 2012 har salget økt med over 50 prosent og i 2016 ble det omsatt for 48,1 millioner kroner.

Den nya grafiske profilen beskrives som “røff, stilren og passende for en industri som møter mer og mer designkrav hos kundene”.

Butikk i ny nettside

Med det nye nettstedet kommer også en åpen e-handelsløsning som gir alle mulighet til å sjekke priser og bestille etiketter umiddelbart, mens en passordbeskyttet løsning gir eksisterende kunder tilgang til hele sin ordrehistorikk, kontroll av ordrestatus, originaler og mye annet, skriver selskapet i en melding.

– Det er få andre i verden som er like vant til å handle på nettet som vi nordmenn. Vi kan nå endelig ønske våre kunder velkommen til å kjøpe etiketter online også hos oss, og vi kommer til å jobbe hardt for å stadig forbedre våre løsninger i så måte, uttaler Egedius.

Digital produksjon

Ellco produserer etiketter digitalt med en HP Indigo WS 6600 (med store muligheter til spesialeffekter) og en EFI Jetrion 4900 som har laserstansing.

– Kundenes krav til blikkfangende effekter og etiketter som skiller seg ut i mengden øker stadig. Foliepreg i flere farger, embossing, silketrykk og taktil-lakk gir stort rom for kreativ og iøynefallende produktmerking.

Thale Treider Design i Oslo står for designet av logoen og har også bidratt med designet for nettsiden. Webverksted og Brandgate har utviklet nettsiden og nettbutikken.


 

- ANNONSE -

You might also like