PostNord og Komplett signerer stor avtale

Komplett Group og PostNord har signert rammeavtale på flere hundre millioner kroner som forlenger selskapenes samarbeid.


Det står å lese i en melding som er lagt ut på PostNords hjemmesider.

– Vi ser Komplett Group som en langsiktig og strategisk forretningspartner – noe vårt samarbeid siden 1991 bærer preg av. Vi har i disse årene utviklet oss sammen med Komplett Group i et partnerskap der entusiasme, kremmerånd og høye forventninger har preget samarbeidet. At vi nå har inngått en avtale om å fortsette det tette samarbeidet med Komplett Group er vi glade for, sier administrerende direktør i PostNord, Robin Olsen.

– For oss er det viktig å samarbeide med en aktør som er god på leveranse i alle de nordiske landene. Tungtveiende for oss er også måten PostNord jobber med innovasjon. Vi blir i stor grad involvert, og det vil komme nye tjenester og løsninger våre kunder vil ha stor glede av, sier Anton Hagberg, administrerende direktør i Komplett Nordic.

 

Nordens netthandel verdt 213 mrd NOK

PostNord opplyser at de gjennom mange år har investert mye i å analysere og forstå kunde- og kjøpsadferd.

– Det er spennende for oss å bidra til at Komplett Group når sitt mål om å styrke posisjonen som Nordens ledende netthandelsaktør. Takket være vårt kundeløfte om alltid å være i forkant har både privatkunder og forretningskunder anerkjent vår kompetanse, sier Robin Olsen.

Sammenlagt kjøpte nordiske nettkunder varer på nettet til en verdi av 213,6 milliarder kroner i 2016. Det fremgår av PostNords “Netthandel i Norden 2017”.

Komplett Group har sitt hovedanlegg i Sandefjord.


Kilde: PostNord

Foto (PostNord): Fra venstre Kristine Martinsen, Key Account Manager PostNord, Beate Kihle, ass.dir. Key Account Manager PostNord, Bjørn-Tore Svendsen, logistikksjef Komplett og Kristoffer Opheim, transportsjef Komplett.

- ANNONSE -

You might also like