Norsk trykkeri investerer stort i Sverige

Norske Lexit Group investerer i sin etikettvirksomhet som ligger i Gøteborg.


Nylig ble det sluttført en stor utbygging på 3.500 m2, og i forbindelse med dette har Lexit som første trykkeri i Skandinavia investert i en ny digitalisert flexopresse fra Bobst, som skal settes i drift i juni. Dette melder bedriften på sitt nettsted.

– Utvidelsen av fabrikken i Gøteborg var nødvendig for å dekke kundenes etikettbehov i det skandinaviske markedet, sier salgssjef Jostein Sæter.

Han legger til at den nye trykkpressen fra Bobst er en digitalisering av flexoproduksjonen. Bobst-pressen leveres med dobbelt klisjé- og stansesett, som muliggjør automatisk bytte av etikettvarianter. Dette vil effektivisere produksjonen og redusere nedetiden.

Lexit tilbyr tjenester innen datafangst, RID, POS/retail, produktmerking, etiketter og softwareløsninger. I dag er det 105 ansatte i bedriften, og den årlige omsetningen er på om lag 350 millioner norske kroner.


 

- ANNONSE -

You might also like