Fikk suksess med salg av småemballasje online

Italienske Pixartprinting, eid av Cimpress, har nylig lansert en ny online-tjeneste der det tilbys “skreddersydd” småemballasje i korte serier.


Ifølge Printweek har dette blitt godt mottatt i markedet, som foreløpig bare innbefatter Storbritannia, Spania, Italia og Frankrike.

“Tusenvis” av kunder skal i løpet av de første ukene ha benyttet seg av produkttilbudet, med gjennomsnittsordre på omlag 100. Det er typisk helsesektoren og næringsmiddelindustrien som kjøper produktene, via forhandlere, designere og byråer.

Produksjonen hos Pixartprinting skjer i en nyopprettet linje som blant annet består i en HP Indigo 30000 for kartongtrykk, en Harris & Bruno UV-lakk enhet og en Scodix Ultra Pro maskin for spesielle effekter. Hele oppsettet kalles Catalyst.


Illustrasjonsfoto: Pixabay

- ANNONSE -

You might also like