Boxon lanserer webshop for emballasje og emballasjemateriale

Boxon fortsetter sin nordiske e-handelssatsing og lanserer en webshop også i Norge, med samme fokus på emballasje og emballasjemateriale som i de øvrige landene.


Daglig leder i Norge, Jens Christoffersen, ser fram til lanseringen.

– Boxondirect.no er vår nye webshop. Her kan kunden gå inn og søke i ett av markedets største sortimenter av emballasje. Vi har mange lanseringstilbud på gang som vi vil at våre kunder skal få del i. Hvis man registrerer seg som abonnent på vårt nyhetsbrev får man løpende informasjon om nyheter, tilbud og premier, sier Christoffersen i en melding.

Samtidig med at den norske webshopen lanseres skal vilkårene for de norske kundene forbedres, ifølge Boxon. Blant annet blir det fraktfrie leveringer på ordrer over 3.000 kroner. Kunder med avtalepriser og kundeunike artikler kan logge inn og se dette i webshopen.

– Med et nordisk perspektiv styrker vi vårt varemerke og vårt tilbud til våre kunder. Liknende sortiment og tilbud finnes i alle landenes nettbutikker, sier Fredrik Lethin, e-handelssjef på Boxon.


- ANNONSE -

You might also like