Svensk emballasjekonsept fikk "World Star Award"

Med runde hjørner kan man stikke seg fram. Det mener i alle fall Glomma Papp i Sarpsborg som lanserer emballasjeserien Arcwise fra SCA – med runde hjørner og former.


Nyvinningen har blitt godt mottatt. Nylig ble Arcwice®-produktet ”Vasa Rink” premiert med ”World Star Award 2017” under Scandinavian Packaging Associations sin messe i Sandefjord.

Utviklingen av Arcwise er utført av svenske SCA Forest Products AB. Glomma Papp AS har deltatt som en samarbeidspartner, skriver selskapet på sine nettsider. Glomma Papp og sju andre emballasjevirksomheter rundt i Europa, er lisensiert for Arcwise-produktene.

 

– Beholder de vanlige bølgepappkvalitetene

Noe av hensikten med Arcwise-konseptet er at man skape emballasje og displayprodukter med runde og myke former slik at dekoren kan følge varemerkets budskap fra langside til kortside uten å avbrytes av et spisst hjørne. Til tross for sine myke former har emballasjen alle kvalitetene og stivheten som man er vant til at bølgepapp har, lover utviklerne.

Ifølge Glomma Papp støtter således produktet merkevareeiernes søken etter en innpakning som skal skille seg ut i et svært konkurranseutsatt marked.

Trond Ludvigsen

– Det handler om å skape den rette følelsen. Hvis formen på produktet anses å være viktig for merkevaren, kan den nå både gjenspeiles og fremheves i emballasjen, forklarer salgssjef for display i Glomma Papp, Trond Ludvigsen (bildet).

 

Lover blikkfang og salgsutløsende effekt

Her er noen fordeler som Arcwise kan tilby, ifølge Ludvigsen:

  • Økt blikkfang og fokus ved hjelp av buede former
  • Salgsutløsende
  • Unik emballasjestivhet
  • Design som skiller seg ut
  • Økt attraksjon ved å integrere grafisk design med buede former
  • Større synlige trykkflater med hjelp av de buede hjørnene.

Kilde: Glomma Papp, SCA, Arcwise

Foto: Arcwise/Glomma Papp

- ANNONSE -

You might also like