Maskinpakking AS er best på kakaoemballasje – nå bygges ny fabrikk i Røyken

Bedriften driver i skjæringspunktet mellom emballasje- og næringsmiddelindustrien, og tilbyr blant annet pakking av en rekke produkter vi finner i dagligvarehandelen.


Utvikling av emballasje er også i tjenesteporteføljen. Mer enn 100 forskjellige pakkemaskiner er i dag i bruk hos Maskinpakking, for emballering av ulike produkter.

Bedriften har ifølge Emballasjeforeningen blant annet gjort seg bemerket med en prisbelønnet (ScanStar 2014) emballasjeløsning for kakao. Dette har medført at Maskinpakking i dag har nesten hele det skandinaviske markedet for pakking av kakao.

 

Vant internasjonale kontrakter

Maskinpakking har 60 ansatte og høsten 2018 skal bedriften flytte inn i ny fabrikkbygning i Røyken Næringspark. Anlegget – med et areal på  ca 4.000 kvm – bygges i et samarbeid med Ticon Eiendom.

– Nytt bygg gir, foruten mer konkurransedyktige produksjon, også større mulighet for lagring av kunders varer for perioder og møte trenden om «delivery on demand», hvor kunden tar ut mindre mengder ad gangen, men oftere. Økt lagerkapasitet vil da åpne for bedre samkjøring mellom flere kunder og kunne møte nye krav på en effektiv måte, sier Per Anders Berge, administrerende direktør i Maskinpakking AS.

På slutten av året i fjor fikk Maskinpakking 4-5 større internasjonale kontrakter, vunnet i åpen konkurranse med spanske, tyske og polske konkurrenter.


Kilder: Maskinpakking, Emballasjeforeningen

Foto: Fazer

- ANNONSE -

You might also like