21Grams forenkler postdistribusjon i Norge med ny software

Norposts distribusjonsnett tas i bruk. Etterspørsel etter nordiske løsninger øker, ifølge svenske 21Grams.

Det svenske selskapet 21Grams oppdaterer sin software, noe som innebærer at både lokale norske og svenske bedrifter som sender mye post til Norge nå kan utnytte muligheten med Norpost som komplement til Posten Bring sine løsninger.

– Etterspørselen etter mer nordiske løsninger gjør at samarbeidet med Norpost er en naturlig og spennende utvikling av våre våre tilbud, sier Stefan Blomqvist, administrerende direktør i 21Grams.

21Grams slipper nye versjoner av sorteringsprogrammene PostSort og Winjet. Det innebærer at man nå kan sortere, opprette ordre og adressere post gjennom Norges største private postaktør, Norpost, sitt distribusjonsnett.

– Mest avanserte operatørløsningen hittil

I og med det nye samarbeidet kommer norske kunder også til å kunne kjøpe Norpost-porto direkte fra sine trykkerier som 21Grams software. Utenlandske kunder kommer til å kunne kjøpe Norpost-porto via 21Grams, på samme vis som man i dag tilbyr dette for alle andre operatører i Norden.

– Den norske løsningen er den mest avanserte og automatiserte operatørløsningen vi har tatt fram hittil, sier Stefan Blomqvist.

Norpost har en dekning på over 1 million husholdninger i Norge.


Foto: Skjermdump Norpost

- ANNONSE -

You might also like