"Helthjem": Nytt, spisset distribusjonstilbud

Det  landsdekkende distribusjonsnettverket til Polaris, Amedia og Schibsted Media Group har nå samlet seg under navnet «Helthjem».

Nettverket har tilgang til de fleste norske husstander, og kan tilby tjenester innen hjemlevering av aviser, magasiner, bøker og småpakker i Norge.

Ifølge Cathrine Laksfoss, administrerende direktør i Schibsted Distribusjon, er samlingen et ledd i en strategisk satsing for å få større volumer til distribusjonsnettverket og det skal også være et svar på fallende volumer fra tradisjonell distribusjon av aviser.

– Vi har stort fokus på det raskt voksende markedet for hjemlevering av pakker, sier Laksfoss.

– Dekker med helhetlig nettverk

Mediapost som eies av Amedia og Schibsted Norge, sørger for oppdrag til nettverket gjennom å tilby distribusjon av blader, magasiner, bøker og pakker. Selskapet har allerede flere kunder på pakkemarkedet.

Også Mediapost AS bytter navn, til Helthjem Mediapost AS.

– Samlingen av distribusjonsnettverket under navnet «Helthjem» vil styrke tjenesten. Vi dekker hele landet med et helhetlig nettverk. At vi leverer på døren seks – syv dager i uka – før folk har gått på jobb, er et stort konkurransefortrinn, sier Laksfoss.

«Helthjem» leverer magasiner, bøker og småpakker sammen med morgenavisen. I nettverket er det i dag 5500 bud, og to millioner leveranser daglig.

Ny situasjon hvis vi får ny postlov

Den digitale leveringsteknologien som hele nettverket benytter seg av, tillater at «Helthjem» kan tilby sporing helt hjem til mottaker.

– At de totalt 27 distribusjonsselskapene samles under ett felles navn betyr at vi får en langt større kraft, og vi kan tilby et enhetlig og landsdekkende nettverk som trygt, effektivt og med høy kvalitet kan sørge for leveransene for kundene våre, sier Haakon Onstad i Polaris Distribusjon.

Regjeringen har foreslått en ny postlov basert på kravene fra EU. Endret regulering av Posten vil gi muligheter for nye aktører innenfor postområdet i Norge. Forslaget til ny lov er ute på høring.


Kilde: Amedia

- ANNONSE -

You might also like