Hege Stenmarck ny adm. dir. i Norpost

albb28
Her er bygget som Norpost skal flytte inn i.

 

Selskapet flytter også inn i nye lokaler. Og når ny postlov kommer vil mulighetene bli mange, tror ledelsen i Norpost.

Siden Hege Stenmarck begynte som budlederassistent i Norpost i 2000, har selskapet utviklet seg til å bli en stor postoperatør, og selv opplever de at de sitter med en unik ekspertise innen DM og postkassen som mediekanal.

postkass
Hege Stenmarck

– Postkassen er ikke lenger en regningssentral, men et sted vi mottar ønsket og relevant innhold, sier Stenmarck – ting vi har bestilt via bl.a. netthandelen, inspirasjon og gode tilbud. Dette gir alle slags annonsører nye muligheter. En interessant innsikt er for eksempel hvor gode resultater rene nettbutikker kan oppnå ved å reklamere i den gode, gamle postkassen.

Oppheving av postmonopolet

En ny postlov er ikke langt unna, og Norpost ser nye muligheter i kjølvannet av den. Stenmarck utdyper.

– Monopol er aldri bra, sier hun. Når Postmonopolet nå oppheves er vi en solid utfordrer. Vi har kompetansen som skal til, og vi kan tilby enda flere tjenester for alle kunder i markedet.
Stenmarck er i dag markeds- og driftsdirektør, og en av eierne i Norpost. Hun tiltrer som administrerende direktør 1. juni, og overtar jobben etter selskapets gründer, Terje Fjelldal, som går inn som arbeidende styreformann i et nytt holdingselskap som favner bl.a. Direct House, i tillegg til Norpost.

– Vi så behov for en omorganisering, med etablering av et holdingselskap for flere av virksomhetene våre, sier Fjelldal. Det var naturlig at jeg tok oppgaven med å lede dette, og da kunne vi ikke ha funnet en bedre kandidat til å lede Norpost enn Stenmarck.

Med ny postlov på trappene har Norpost også valgt å satse på nye lokaler. I et framtidsrettet kombinasjonsbygg i Alf Bjerckes vei i Oslo skal de og holdingselskapet Norpost Gruppen AS og firmaet Direct House holde til.


Kilde: Norpost

- ANNONSE -

You might also like