Ny konserndirektør i Posten Norge

Thomas Tscherning er ansatt som konserndirektør og leder for Brings logistikkvirksomhet i Sverige, Danmark og Finland.  Han blir dermed første svenske i Posten Norges konsernledelse.

Thomas Tscherning (53) begynte sin karriere som gründer for 30 år siden da han startet selskapet MC budet i Stockholm.  Den raskt voksende budvirksomheten ble starten på en stor virksomhet som i 2002 ble kjøpt opp av Posten Norge og senere kjent under navnet Box Delivery og nå Bring Express.  Virksomheten har under Tschernings ledelse utviklet seg videre i det nordiske markedet til å bli en ledende aktør innen ekspressbud, hjemlevering og pakkedistribusjon.

– Bring har høye ambisjoner og tydelige vekstmål i det nordiske markedet. Jeg går løs på oppgaven med stor lyst og ydmykhet, sier Thomas Tscherning, konserndirektør for Bring Norden.

- ANNONSE -

You might also like