Rogalandstrykkeri med overskudd ti år på rad

Den digitale utviklingen fortsetter, men det er fortsatt godt driv i mange mer tradisjonelle bedrifter. En av dem er Jærprint AS utenfor Bryne som har doblet omsetningen på ti år. Det melder Jærbladet i sin papirutgave.
En omsetning på ca fire millioner kroner i 2007 har vokst til nesten ti millioner kroner i 2017. Og bedriften har tjent penger hvert eneste år siden 2007.
– Vi skal fortsette akkurat sånn som vi gjør, og følge utviklingen. Hvis regnskapet fortsetter å gå rundt, samtidig som de ansatte trives på jobb, så har vi kommet langt. Jeg har ikke noe mål om å tjene masse penger på dette, men det skal være stødig og greit, sier daglig leder Bjørn Reidar Kleppe i Jærprint.
Reinvesterer overskuddet
– For å følge markedet må det investeres i det nyeste innen digitale trykkmaskiner. Vi bruker det vi tjener på å investere. Disse maskinene til en million må vi også bytte etter kun 3-5 år for da er teknologien utdatert. Vi må ha det beste. Maskinene våre skal utkonkurrere det folk og bedrifter har selv. Det er en spennende bransje og mye å henge med på, sier Kleppe.

- Annonse -