Flying start for nye Hatlehols etter konkursen

Hatlehols Grafiske AS på Sunnmøre melder om en flying start etter konkursen og nysatsingen for fire måneder siden. Det melder Sunnmørsposten i sin papirutgave.


– Det er tydelig at vårt nye trykkbyrå drar nytte av den sterke merkevaren Hatlehols var, og ryet det tradisjonsrike trykkeriet hadde for å levere kvalitet. Det skal vi ta vare på og føre videre, forteller daglig leder Thorstein Gjerde.
Gjerde sier gamle kunder lojalt fortsetter å kjøpe av Hatlehols, men også at det har kommet mange nye kunder til fra hele landet.
– […] Med en stab på under halvparten ansatte etter reetableringen er vi tvunget til å jobbe mer effektivt. Vi har nylig fått installert det nyeste innen grafisk produksjonsutstyr som gjør hele trykkproduksjonen mer fleksibel. Det gir oss økt mulighet til å trykke store og små opplag av ulike trykksaker. Dermed blir produksjonen mer lønnsom, avslutter Gjerde.

- Annonse -