A: Ricoh

Reklame-huset.no med ny Canon

Reklame-huset.no har investert i ny Canon Imagepress C800. Det er Canon selv som melder om dette i en pressemelding


– Vi har vært avhengige av å fornye oss for å forbli aktuelle. Da er det viktig å ha maskiner med mange funksjoner. Med maskinen fra Canon er det bare kreativiteten som setter grenser! Vi liker å demonstrere bredden av det vi kan tilby til kunden, forteller Åge Bakken i Reklame-huset.no

Satser på jungeltromma

Bedriften har ikke brukt en eneste krone på markedsføring, men satser på at jungeltromma skal fortelle andre kunder om Reklame-huset.no.

– Så lenge vi har fornøyde kunder holder vi posisjonen som en sterk aktør på markedet. Da er det god forretning i å fokusere på høy kvalitet til rett pris. Det kan vi garantere med maskin fra Canon, sier Olav Granly i Reklame-huset.no.

Reklame-huset.no holder til på Råholt ved Gardermoen og omsatte for 8 millioner kroner i 2016.

Bilde: Åge Bakken og Olav Granly, Reklame-huset.no.

- Annonse -

- Annonse -