A: Ricoh

PowerCoat Alive fra Antalis – bindeleddet mellom trykk og digital

Antalis lanserer PowerCoat Alive – et smartpapir med NFC (Near Field Communications) teknologi. Med NFC kan smarttelefoner lese digital informasjon uten at man trenger en app eller QR kode. PowerCoat Alive gir trykking en ny dimensjon siden trykte materialer nå kan tilby tilleggsinformasjon som er personalisert til hver leser. Det er Antalis selv som melder dette i en pressemelding.

Det er Arjowiggins som har utviklet og produsert papiret som kan trykkes både digitalt og i offset.

– Mulighetene for dette papiret er uendelige siden trykking får en ny dimensjon og gir flere fordeler for både merkevarer og deres kunder. PowerCoat Alive viser at papir og det digitale utfyller hverandre, sier Xavier Jouvet, innkjøps- og markedsdirektør i Antalis International.

Se video om papiret under:

 

- Annonse -

- Annonse -