A: Ricoh

Flere aktører satser på hjemlevering

Forrige uke skrev Media Monitor om Posten som nå forsøker seg med levering hjem til deg selv om ingen er hjemme. I Dagens Næringsliv denne uka kan man lese om flere aktører som satser på hjemlevering.


– Det skjer utrolig mye på levering for netthandel. Det kommer nye løsninger hele tiden, sier Jon Eckhoff, kommunikasjonsdirektør i Posten. Eckhoff forteller at Posten nå har ansatt en egen innovasjonssjef, som blant annet får hjemlevering som ansvarsområde.

Robin og Zoopit er andre mindre aktører som tilbyr hjemlevering i de store byene. Begge disse aktørene samarbeider med utvalgte butikker om hjemlevering, mens Robin også tilbyr å handle i enhver butikk for så å levere varen på døra.

Hele DN-artikkelen kan du lese her.

- Annonse -

- Annonse -