A: Ricoh

Deler print og digitalsatsingen i to

Aller Media deler sin markedsavdeling i to: en avdeling for digital og en avdeling for print. Det er Kampanje som melder dette på sine nettsider.


– De omfattende endringene i mediemarkedet påvirker inntektsmulighetene i stor grad. Vi ønsker å ha fokus på å utvikle våre digitale merkevarer og deres målgruppe. Samtidig er det viktig å ha fokus på å opprettholde og styrke arven vår av etablerte print-publikasjoner, sier konserndirektør salg/marked i Aller Media, Bente Klemetsdal.

May-Wenche Amundsen skal lede printavdelingen.

– […] Vi skal fortsette å sikre Dagbladets sterke posisjon i avisstativet, og ta markedsandeler med våre ukeblader og magasiner, både i løssalg og abonnement. Som kjent er det slik at det man fokuserer på, det blir man god på, sier Amundsen.

- Annonse -

- Annonse -