A: Ricoh

Canon C850-serien feirer ettårsjubileum – Over 900 installert

Over 900 fargeproduksjonsmaskiner i Imagepress C850-serien er blitt installert i EMEA-regionen (Europe, Middle East & Africa) siden lanseringen for ett år siden. Det melder Canon selv i en pressemelding


– Vi har jobbet hardt for å utvikle tre maskiner som er basert på samme avanserte teknologi som flaggskipet vårt, imagePRESS C10000VP, og som støtter våre kunders ambisjoner om å utvide sine applikasjonsmuligheter. Vårt utvalg av programvareløsninger, fra intuitive drivere til komplette arbeidsflytløsninger, bidrar også til å styrke driftseffektiviteten. Kundenes tilbakemeldinger, på tvers av hele EMEA, viser at disse produktene allerede utgjør en stor forskjell og bidrar til å utvikle virksomheten i tråd med kundenes behov, sier Peter Wolff, Senior Director, Customer Group Commercial Printer and Production CRD, Canon Europa.

Canon Norge har ca 350 medarbeidere i Norge og hovedkontor på Holmlia utenfor Oslo. Canon Norge omsatte for ca 894 millioner kroner i fjor.

- Annonse -

- Annonse -