A: Ricoh

Schjærven til Stockholm

Reklamebyrået Schjærven åpner kontor i Stockholm. Med store kunder, som XXL og Power, skal man nå vokse på et stort og spennende svensk marked.


Schjærven omsatte i fjor for 819 millioner kroner og har i overkant av 200 ansatte.

Sjef for Stockholmskontoret blir Stefan Nordin (LinkedIn), som tidligere har jobbet på retailbyrået Workshop. Når det gjelder etableringen på det svenske markedet og ansettelsen av Nordin så sier Schjærven-sjef Anders Waage følgende i en pressemelding på sine egne hjemmesider:

– Vi mener det ikke finnes byråer i Stockholm som jobber med retail marketing på samme måte og med samme erfaring som oss. Det er dermed en posisjon som vi som byrå kan ta i et stort og spennende svensk marked. Vi har hatt svenske og nordiske kunder på kundelisten i flere år, og nå får vi viktig lokal forankring i Stefan.

Den svenske hjemmesiden finnes på www.schjarven.se

- Annonse -

- Annonse -