A: Ricoh

Grafisk bransjeforening til Grafkom i Gøteborg

Det er allerede over 110 påmeldte til Grafkoms event i Gøteborg. Nå har også Grafisk bransjeforening valgt å arrangere tur for sine medlemmer til seminaret som går av stabelen 8-9 november.


Som vanlig blir det i overkant av 20 ulike talere i to parallelle spor. Blant talerne er Livonia Prints Marc Freitag (forretningsutviklingsjef for Digital), Anna Levegård (Inhouse Manager) på Lindex, Jenny Holmén (vd) Aros Bokbinderi og  Shaun Stanley fra tyske Motioncutter.

– Dette blir høstens beste nettverkstreff. Det hender veldig mye i bransjen på vestkysten, så det er ekstra interessant at vi har vårt treff akkurat der, sier Ulf Sunnberg, nettverksansvarlig på Grafkom.

Mer informasjon om nettverkstreffet finner du på grafkom.se/io.

- Annonse -

- Annonse -