A: Ricoh

Slo seg sammen om digitaltrykkproduksjon

Ålgård Fotostudio og Ålgård Print er to små firmaer som startet opp med digitaltrykk i Ålgård, men som fant ut at det var mere smart å drive den slags virksomhet i fellesskap.


Den lokale næringslivsavisen “I Gjesdal” skriver om den lille  printkonsolideringen.

Driverne, Alexander Enoksen i Ålgård Fotostudio og Simon Latham i Ålgård Print, er nå under samme tak i lokalene til Enoksen. Der jobber Simon Latham med å lære opp andre ansatte, og anledningen er investeringen i ny digitaltrykkmaskin fra Konica Minolta.

Simon Latham flyttet til Norge fra England for få år siden, og er faglært trykker. I Norge var det vanskelig for han å finne jobb innen faget, skriver I Gjesdal, inntil muligheten hos Ålgård Fotostudio dukket opp.

Ålgård Fotostudio har drevet som fotolab i mange år, men ønsker med digitaltrykkinvesteringen å kunne tilby rask levering av produkter som takkekort, bordkort, visittkort, brosjyrer og bøker. Alexander Enoksen forteller til bladet at han hadde planlagt å bruke to år på å få digitaltrykkproduksjonen opp å stå, men at ansettelsen av Latham har ført til at man allerede er i full sving.


Kilde: I Gjesdal

Facebook-sidene til Ålgård Fotostudio

- Annonse -

- Annonse -