A: Ricoh

Ole Strand fra Fagtrykk ble ny styreleder for Grafisk bransjeforening

Foreningens landsmøte i Stavanger nylig valgte ny styreleder etter Rune Løberg fra BK Grafisk, som bare hadde vervet i ett år.


Ole Strand fra Fagtrykk i Trondheim overtok ledelsen.

– Vi står overfor store endringer i bransjen. Konsolideringen vil fortsette og er nødvendig. Jeg tror det blir færre, men bedre medlemsbedrifter. Bedrifter må endre seg og ta klare valg på hvordan de skal møte fremtiden, sier Strand i et innlegg på foreningens hjemmesider.

Den nyvalgte styrelederen har som ambisjon å opprettholde det aktivitetsnivået foreningen har i dag med samlinger og kurs, fremtidsseminar ved NTNU Gjøvik og landsmøtene. Han uttrykker optimisme på vegne av bransjen.

– Det er mange lyspunkt, og vi har et bredt spekter av produkter og tjenester vi kan levere. Jeg synes det er gledelig å se at mange oppdrag er på vei hjem til Norge igjen. Det tror jeg blir en trend fremover. Vi håper nå at medlemsbedrifter og kunder ønsker å bruke merket «Trykt i Norge», og at det kanskje kan bli litt oppmerksomhet i mediene rundt dette, sier Strand.

Slik ble styrets sammensetning etter valgene:

Leder: Ole Strand, Fagtrykk Trondheim AS, nestleder: Tom Norland, Ålgård Offset AS. Styremedlemmer forøvrig er Pål Lintho, Krona Trykk AS, Sturla Fossum, Lundblad Media AS, Henrik Hartberg, 07 Media AS og Kjetil Sjøeng, Merkur Grafisk AS.


Kilde: Grafisk bransjeforening

Foto: Fagtrykk Trondheim

- Annonse -

- Annonse -