A: Ricoh

Går fra Allkopi til Impleo

Impleo leverer programvareløsningen ImpleoWeb, som mange grafiske bedrifter benytter. Bedriften har nylig styrket staben med André Majchrowicz.


Majchrowicz kommer fra Allkopi der han blant annet har jobbet med malbygging og tilrettelegging av malbasert grafisk produksjon for Allkopis kunder.

André Majchrowicz sier at han gleder seg til å se bransjen fra en ny synsvinkel, etter nærmere 20 år på produksjonssiden.

– Det blir spennende å arbeide i et norsk programvaremiljø, i nært samarbeid med produksjonsbedrifter og sluttkunder som ønsker å ligge i fremste rekke med automatisering og effektivitet. ImpleoWeb er en gjennomarbeidet løsning med svært god brukervennlighet både for produksjonsleddet og for den som lager og bestiller trykksaker, og det er selvsagt motiverende å arbeide med markedslederen i det nordiske markedet. Jeg ser tydelig at Impleo utvikler løsninger som skaper fordeler både for trykkeriet og for sluttkunden, sier André Majchrowicz.

Bilde: Impleo tilbyr løsninger som bringer trykkeriet høyere opp i kundens verdikjede. Fra venstre André Majchrowicz, Ane Snuggerud Jensen og Stein Høiem fra Impleo.


 

- Annonse -

- Annonse -